Tietoa Fiestasta

Fiesta Finland on juhlamekkojen verkkokauppa ja maahantuoja, joka juhlii 10-vuotista taivaltaan tänä vuonna. Hyvä ikä siis pienelle, kotimaiselle verkkokaupalle. Vuonna 2006 hullaannuimme maailmalla saatavilla olevista iiihanista lasten juhlamekoista ja halusimme tuoda niitä myös suomalaisten kuluttajien ulottuville. Ajattelimme, että tilaisuuden tullen, kuka pikku tyttö ei haluisi olla prinsessa?

Fiesta Finlandilla on ehkä Suomen suloisimmat asiakkaat

Tyttöjen upeat juhlamekot ovat olleet yrityksemme ehdoton veturi jo kymmenen vuoden ajan. Asiakkaamme etsivät tyttöjen juhlamekkoja erityisesti morsiustytöille ja lasten itsenäisyyspäivän juhliin. Yhä enemmän tytöt haluavat juhlistaa myös ala-asteen kevätjuhlia upeassa juhlamekossa. Verkkokauppamme tuotteet ovat asiakkaidemme yllä vielä kauniimpia kuin kuvissa. Harva (jos kukaan…) on lähtenyt liikkeestämme tyhjin käsin. Varoituksen sana siis äideille ja isille – valinta on joskus vaikea ja mukaan voi lähteä mekko jos parikin.

Valikoimistamme löytyy juhlamekkoja myös aikuisille. Erityinen kohderyhmämme ovat 13-19-vuotiaat nuoret, jotka viettävät rippijuhliaan tai valmistuvat opinnoistaan. Aikuisten mekoista koko xs soveltuu usein myös 150-160cm nuorille, silloin kun ollaan teini-iän kynnyksellä ja halutaan astetta aikuisempaa lookkia. Pitkät iltapuvut olemme valinneet suomalaiseen makuun. Niiden täytyy olla käytössä mukavat, kulkea mukana kuin ei olisikaan. Näin juhlista pystyy nauttimaan täydellisesti. Kaikki puvut ovat valmiiksi mitoitetut. Mikäli asiakkaillamme on tarvetta räätälöidä ostamaansa pukua omien mittojensa mukaan, pyydämme heitä kääntymään oman paikkakuntansa ompelijan puoleen, jolloin mitat saadaan varmasti oikein mitatuksi paikan päällä.

Tule paikan päälle

Vaikka netin kautta ostaminen on helppoa ja vaivatonta, niin meille kaikista hienointa kuitenkin on tavata asiakkaitamme kasvotusten.
Upeita Fiestan mekkoja voi tulla sovittamaan Lempäälään ajanvarauksella. Olemme tavattavissa asiakkaidemme toiveiden mukaan myös iltaisin ja viikonloppuisin. Varaamme ajan aina yhdelle asiakkaalle kerrallaan ja sovitukseen on reilusti aikaa. Mukaan voi tulla koko perhe tai ystävät makutuomareiksi.

Ostaminen ja asioiminen kanssamme on helppoa

Olemme halunneet tehdä asiakkaan ostoprosessista selkeän – tuotteen hinta sisältää kaikki kulut aina toimituksesta palautukseen tai vaihtoon. Käytössämme on Paytrailin monipuoliset maksutavat. Jos jokin asia mietityttää tai tahdot lisätietoja tuotteistamme ja tavastamme toimia, voit soittaa numeroon 040-7010412 tai lähettää sähköpostia [email protected]

Käyntiosoite:
Fiesta Finland
Lempäälän Aleksi 1
37500 Lempäälä

Postiosoite:
Fiesta Finland
Aittapolku 5a
37500 Lempäälä

Y-tunnus: 2687760-1

 

 

4 Responses to “Tietoa Fiestasta”

  1. Onko teillä jälleenmyyjiä etelä-pohjanmaalla?

    • Hei! Fiestalla ei ole jälleenmyyjiä Etelä-Pohjanmaalla. Toimimme ainoastaan verkkokauppana Lempäälästä käsin. Asiakkaamme ovat tervetulleita sovittamaan ja ihastelemaan tuotteitamme paikan päälle Lempäälään ajanvarauksella osoitteeseen Lempäälän Aleksi 1. Kun tilauksen tekee verkkokauppamme kautta, Posti toimittaa paketit yleensä 1-2 arkipäivässä. Tilaustuotteissa menee kauemmin (tuotteen kohdalla lukee silloin jälkitoimitus).

  2. Mistä kankaasta juhlamekko Dina on tehty?

    • Hei! Dina-mekko on sifonkimaista, hyvin laskeutuvaa kangasta. Materiaali on polyesteria.

Vastaa