Tietoa Fiestasta

Tyttöjen upeat juhlamekot ovat olleet yrityksemme ehdoton suosikkituote jo vuodesta 2006, jolloin verkkokauppa perustettiin. Asiakkaamme etsivät tyttöjen juhlamekkoja erityisesti morsiustytöille ja lasten itsenäisyyspäivän juhliin. Yhä enemmän tytöt haluavat juhlistaa myös ala-asteen kevätjuhlia upeassa juhlamekossa.

Valikoimistamme löytyy juhlamekkoja myös aikuisille. Erityinen kohderyhmämme ovat nuoret, jotka viettävät rippijuhliaan tai valmistuvat opinnoistaan. Aikuisten mekoista koko xs soveltuu usein myös 150-160cm pituisille.

Pitkät iltapuvut olemme valinneet suomalaiseen makuun. Niiden täytyy olla käytössä mukavat ja istuvat. Näin juhlista pystyy nauttimaan täydellisesti. Kaikki puvut ovat valmiiksi mitoitetut. Mikäli asiakkaillamme on tarvetta räätälöidä ostamaansa pukua omien mittojensa mukaan, pyydämme heitä kääntymään oman paikkakuntansa ompelijan puoleen, jolloin mitat saadaan varmasti oikein mitatuksi paikan päällä.

Olemme halunneet tehdä asiakkaan ostoprosessista selkeän – tuotteen hinta sisältää kaikki kulut aina toimituksesta palautukseen tai vaihtoon. Käytössämme on Checkoutin monipuoliset maksutavat.

Jos jokin asia mietityttää tai tahdot lisätietoja tuotteistamme ja tavastamme toimia, voit soittaa numeroon 040 701 0412 tai lähettää sähköpostia [email protected]

Postiosoite:
Fiesta Finland
Aittapolku 5a
37500 Lempäälä

Y-tunnus: 2687760-1

 

 

4 ajatusta aiheesta “Tietoa Fiestasta”

    1. Hei! Fiestalla ei ole jälleenmyyjiä Etelä-Pohjanmaalla. Toimimme ainoastaan verkkokauppana Lempäälästä käsin. Asiakkaamme ovat tervetulleita sovittamaan ja ihastelemaan tuotteitamme paikan päälle Lempäälään ajanvarauksella osoitteeseen Lempäälän Aleksi 1. Kun tilauksen tekee verkkokauppamme kautta, Posti toimittaa paketit yleensä 1-2 arkipäivässä. Tilaustuotteissa menee kauemmin (tuotteen kohdalla lukee silloin jälkitoimitus).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart