Suosikkimekon salaisuus…

Juhlamekko 12-vuotiaalle tytölle

Big question – teini-iän kynnyksellä olevan tytön vaatehankinnat ja eritoten – mistä löytää juhlamekko 12-vuotiaalle tytölle? Useimmilla tytöillä on selkeä mielikuva siitä, minkälainen mekon tulisi olla. Päättäväisyydessään nämä tytöt ovat Fiestalle helppoja asiakkaita. Kun mieluisa mekko löytyy, päätös on tehty ja se pitää. Toisaalta, kompromisseja on vaikea tehdä. Tottakai, ensisijaisesti juhlamekon tulee olla mieluinen kantajalleen. Kaverien mielipiteet merkitsevät paljon valinnoissa, mutta vanhemmat ovat vielä ne tärkeimmät makutuomarit.

Fiestan mekkovalikoimaa kun mietitään, niin ajatuksissamme on juurikin tuo 12-vuotias tyttö. Kyllä! Aika kapealla sektorilla mennään. Mutta… Fiestalla on aikalailla kokemusta tästä tärkeästä kohderyhmästä. Voisimme antaa muutaman vinkin siitä, minkälainen maku 12-vuotiaalla tytöllä on. Se ei ole helppo kohderyhmä. Mekolla on tietyt selkeät kriteerit. Mutta, mutta… kun nyt ei vielä olla ihan niin isoja mutta ei enää lapsiakaan, voi sopivan juhlamekon löytäminen olla hankalaa. Tästä aiheesta olemme Fiestassa puhuneet monet kerrat tyttöjen äitien kanssa, jotka ovat olleet huojentuneita löytäessään valikoimamme, josta löytyy juuri sopivan mallisia mekkoja tämän ikäryhmän tytöille.

Tadaa! Paljastetaan siis …Suosikkimekon salaisuus

Meiltä ostetaan paljon juhlamekkoja mm. talven juhliin itsenäisyyspäivänä, koulun päättäjäisiin, esiintymisiin ja hääjuhliin. Ensisijaisen tärkeää on, että juhlamekko miellyttää sekä kantajaansa (tässä tapauksessa 12-vuotiasta tyttöä) että vanhempiaan. Äidit ovat tarkempia mekon mallista. Isät sitä vastoin näkevät tyttäressään pienen prinsessan lähes missä mekossa tahansa.

 

Dina vaaleanpunainen juhlamekko 12-vuotiaalle tytölle
Juhlamekko Dina vaaleanpunainen
Juhlamekko Dina laivastosininen

Fiestan juhlamekot ovat klassisia ja kestävät aikaa. Suosikkimekot vaihtelevat kuitenkin vuosittain.

Vuonna 2017 erityisen mieluisa mekko oli Dina. Mikä tässä mekossa viehättää tyttöjä? Mekko on monikäyttöinen. Se menee hyvinkin juhlaviin tilanteisiin, mutta myös vaikkapa kevätjuhliin – niihin viimeisiin ala-asteen juhliin. Mekossa on ihana pitsiyläosa, jossa on sopivasti (ei siis liikaa!) välkehtiviä paljetteja. Dina-mekko on hihaton, mutta siinä on kunnollinen peittävä yläosa. Kapeat naruolkaimet eivät ole kovin suosittuja (ainakin kun kysytään äideiltä). Eli kunnon olkaimet pitää olla. Helmaosa mekossa on juuri hyvän mittainen – polvimittainen.  Vyötärönauhassa on myös strassikoristeita. Tytöt pitävät siitä, että mekossa pitää olla hieman bling blingiä. Ei liikaa, mutta sopivasti (ja tämä on tärkeää).

 

Lauren roosa juhlamekko 12-vuotiaalle tytölle
Juhlamekko Lauren roosa
Juhlamekko Lauren lila

Edellisvuoden 2016 suosikkimekko oli Lauren. Mikä siitä tekee niin mieluisan? Ensinnäkin tässä juhlamekossa on samat ominaisuudet mallinsa suhteen kuin Dina-mekossa. Se on hihaton ja helman pituus on juuri oikea, polvimittainen. Vyötärönauhassa on kimalteleva strassikoru, joka luo sopivasti välkettä ja juhlavuutta ilmeeseen. Mekon materiaali on upeaa ohutta ja monikerroksisita (4-kerrosta) harsokangasta, joka tekee siitä astetta juhlavamman, hempeän romanttisen ja tyttömäisen. Helma on ihanan runsas eikä tarvitse alleen ylimääräistä alushametta. Mekon juttu ja juju on yläosan  kietaisumallisuus, joka tekee pääntiestä v-mallisen.

 

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart