Fiesta kierrättää

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden kierrättää Fiestasta ostamiaan tyttöjen juhlamekkoja. Uskomme, että tästä uudesta palvelusta on paljon iloa sekä uusille että vanhoille asiakkaillemme.

Oletko ostamassa Fiestan juhlamekkoa tytölle?

Jos olet etsimässä upeaa Fiestan mekkoa tytölle, voit kääntyä meidän puoleen ja tiedustella mahdollisuutta ostaa kierrätysmekko Fiestan vanhoilta asiakkailta. Kun olemme löytäneet halukkaan myyjän, annamme mekon ostajalle myyjän yhteystiedot (sähköposti tai puhelinnumero). Ennen yhteystietojen luovuttamista ostajalle, veloitamme palvelustamme 10eur. Tämän jälkeen ostaja ja myyjä sopivat hinnasta, toimituksesta ja muista käytännön asioista yhdessä. Mikäli kauppoja ei jostain syystä synny, palautamme ostajalle 10 euron veloituksen lahjakortin muodossa, jonka hän voi käyttää Fiestan verkkokaupassa.

                                                        Oletko myymässä Fiestasta ostamaasi tyttöjen juhlamekkoa?

Jos olet ostanut Fiestasta tyttöjen juhlamekon voit myös myydä sen kauttamme eteenpäin. Täytä oheinen lomake, jossa kysymme mekon tiedot. Kun löydämme mekollesi ostajan, palaamme sinulle asiaan ja varmistamme, että mekko on vielä myynnissä. Voit myös itse ilmoittaa meille, mikäli tahdot mekon pois myynnistä. Annamme ostajalle yhteystietosi (sähköposti tai puhelinnumero), ja tämän jälkeen voitte yhdessä neuvotella mekon hinnasta, toimituksesta ja muista käytännön asioista. Toivomme myyjiltä rehellisyyttä ja reiluutta esimerkiksi mekon kunnon suhteen ja järkevän hinnan asettamiseen. Myyjälle ei koidu mitään kuluja Fiestalle.

 

Tärkeää! Fiesta toimii mekkojen kierrätyksessä ainoastaan yhteystietojen välittäjänä. Fiesta ei myöskään ota toimitettavakseen käytettyjä mekkoja vaan myyjä toimittaa mekon suoraan ostajalle. Ostaja ja myyjä sopivat aina kaikista käytännön asioista yhdessä. Ostaja ei ole sidottu ostamaan eikä myyjä myymään, mikäli osapuolet eivät pääse käytännön asioista yhteisymmärrykseen.

Kierrätyspalvelustamme voi kysyä tarkemmin sähköpostitse [email protected] tai soita numeroon 040 701 0412

Täytä alla oleva lomake ja laitetaan Fiestan mekot kiertoon!